Η ΜΠΟΥΧΑΡΑ

Ταπητοκαθαριστήριο, Καθαρισμός, Φύλαξη, Συντήρηση, Απολύμανση | Μελισσάτικα Βόλος


Το ταπητοκαθαριστήριο “Η Μπουχάρα” του Εμμανουήλ Ζούβα, έχει έδρα στα Μελισσάτικα Βόλου και δραστηριοποιείται από το 1979 στο καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών, με εμπειρία και αξιοπιστία.

Έχοντας συνέπεια σ’ αυτό που υπηρετεί καθώς και σεβασμό στην περιουσία των πελατών της, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, εξασφαλίζοντας έτσι τη δωρεάν παραλαβή, φύλαξη και παράδοση των προϊόντων που της εμπιστεύονται.

Το ταπητοκαθαριστήριο “Η Μπουχάρα” του Εμμανουήλ Ζούβα, στα Μελισσάτικα Βόλου, διαθέτει προσωπικό το οποίο είναι εξαιρετικά έμπειρο, διαθέτει τεχνογνωσία και είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει τάχιστα, παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές, κάνοντάς το ξεκάθαρα να υπερέχει!
 

 

Πολυετή εμπειρία

Πολυετή εμπειρία

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό μας, αναλαμβάνουμε βιολογικό καθαρισμό σε αυτοκίνητα, σαλόνια οικιών, στρώματα.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Τα χαλιά και οι μοκέτες σας καθαρίζονται σε βάθος, σύμφωνα με το είδος και τις προδιαγραφές του εκάστοτε προϊόντος.

Σεβασμός και προσοχή

Σεβασμός και προσοχή

Mεγάλη σημασία και προσοχή στα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Άρτια αποτελέσματα

Άρτια αποτελέσματα

Ειδικές εγκαταστάσεις φύλαξης χαλιών και μοκετών με τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης, ώστε να μην επηρεάζονται από κλιματικούς και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Για τα χαλιά σας και όχι μόνο!

Για τα χαλιά σας και όχι μόνο!

Το ταπητοκαθαριστήριο “Η Μπουχάρα” του Εμμανουήλ Ζούβα, στα Μελισσάτικα Βόλου, χάρη στην πολυετή εμπειρία και τον σύγχρονο εξοπλισμό του, αναλαμβάνει επίσης υπεύθυνο βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών αυτοκινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλέστε μας για ραντεβού

Οποιαδήποτε συνωνυμία με το τίτλο της επιχείρησης είναι συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με εμάς.